Octium-energie

Octium-energie is edelmetalen Orbs-bollen geactiveerd. Deze energie heeft zijn uitwerking op ons lichaam en onze geest. De energie die hierdoor wordt afgegeven werkt aan al onze systemen op een diepe manier.

Het doel van de DC.Octium Orbs is het opnieuw coderen van ons DNA-materiaal. Binnen ons DNA bevinden zich ook DNA-gerelateerde structuren, onder andere reptielenenergie, wat tot uitdrukking komt in vlucht- en/of vechtgedrag. Het zijn in het bijzonder deze DNA-structuren die ons belemmeren te groeien in spiritualiteit, wijsheid, liefde en vertrouwen en die de door onszelf geprojecteerde angsten in stand houden.

Willen we echt verder komen op de evolutionaire ladder, dan is het noodzakelijk dat ons DNA-systeem zo optimaal mogelijk werkt. Dat de sluiers verdwijnen en onze ogen open gaan. Dat we weten dat er veel meer is dan wat we met onze fysieke ogen kunnen zien. Dat we veel meer mogelijkheden in ons hebben dan we nu kunnen bedenken. Het is tijd dat we ons verleden loslaten en in onze eigen kracht gaan staan. De Octium-energie kan ons daarbij helpen.

Het Octium-verhaal in eigen woorden

De Octium-energie heeft een bijzondere werking op lichaam en geest. Iedereen heeft een andere ervaring met deze energie. Het werkt precies daar waar het nodig is. Als je vaker in deze energie zit, zal de werking geleidelijk veranderen en dieper gaan.

Ons idee hierbij is alsof de energie zelf weet waar hij je het beste kan ondersteunen en daar zie je bijzondere uitwerkingen van. Deze kunnen lichamelijk, emotioneel en/of mentaal zijn.

Wat veel mensen meteen ervaren is een lichte tinteling in het lichaam. De hoge energie is vaak direct voelbaar.

Zelf de energie voelen in een privé-sessie?

De Octium-energie is het beste voelbaar in meditatie zittend of liggend.

De sessies met vier 20 cm bollen vinden plaats in de yogaruimte met begeleidende muziek. Er zal voor de sessie een korte uitleg zijn en na de sessie tijd voor vragen.

Begeleiding door Vincent.

Sessie met de Octium-energiebollen

50- 60 minuten € 25

Het effect van het verblijf in de Octium energie kan zijn:

Wil je de Octium energie ervaren, neem dan contact op met Vincent voor een afspraak
tel. 06 5587 6434.