Klankschaalmassage

 

klankschaal01

Ontspannend

Anti stress

Weldadig

Niet alleen het fysieke lichaam geniet van een klankschaalmassage. Ook voor het etherische lichaam is het een weldaad. Het etherische lichaam is de laag van de aura, ongeveer 5 cm breed, die het dichtste bij het fysieke lichaam ligt en die bestaat uit energie die vanuit het fysieke lichaam naar buiten straalt. Na een klankschaalmassage voelt de grens van je fysieke lichaam niet meer zo scherp aan. De vernieuwde balans en harmonie van het etherische lichaam is als het ware "een ruime jas" en dat geeft meer comfort.

Een massage met behulp van de trilling van de klankschaal

De klankschaal trilt het sterkste in een strook vlak onder de rand van de schaal. Hou je de aangeslagen schaal vlak bij of tegen het lichaam dan trilt het lichaam mee.

Ons lichaam bestaat voor 70 procent of meer uit water. En door water verplaatsen trillingen zich gemakkelijk.

De klankschaalmassage wordt over de kleding uitgevoerd.

En wat geldt voor het lichaam is ook van toepassing op onze gedachten en gevoelens. Rust, harmonie, ontspanning en meer evenwicht zijn het resultaat.

klankschaal03

Een klankschaalmassage duurt ongeveer een uur.
Het tarief is € 25.

Na een klankschaalmassage is het mogelijk en aan te raden een deeksha te ontvangen. Het is goed daar even de tijd voor te nemen. De deeksha zelf duurt slechts 1-2 minuten, maar het lichaam en de geest hebben daarna rust en tijd nodig om de energie te integreren. Neem daar minstens 5 minuten voor, maar het mag ook langer zijn.

De klankschaalmassages worden gegeven door Joop Reijnen.

Wil je contact opnemen...