Ayahuasca ceremonie

Ayahuasca is een plantenextract of thee afkomstig het Amazonegebied. Daar wordt het een plantenleraar genoemd, die geworteld is in en verbonden is met Moeder Aarde. Het wordt er al eeuwen lang gebruikt. Waarschijnlijk net zo lang als er mensen wonen bij de Amazone.
Een andere naam voor Ayahuasca is Yagé.

Ayahuasca is bedoeld om proceswerk mee te doen.
Het heeft een sterk reinigende werking. Het is een prachtige manier om onze lichaam en geest te reinigen van onzuiverheden en trauma’s. Ayahuasca geeft je levenslessen. Het brengt het onbewuste naar boven door middel van visioenen en inzichten. Soms zijn die pijnlijk, maar even zo vaak prachtig. Dat kunnen visioenen zijn van voorgaande of toekomstige levens, van de wereld waarin wij leven, van de aarde en het universum, van geboorte en dood. Zolang het nog onbewust is, kun je er last van hebben. Door het bewust te maken zou een helingsproces kunnen beginnen of krijg je antwoorden op vragen. Zelfs op vragen die je niet gesteld hebt, of vragen die komen uit je onderbewuste.

Wat je te zien krijgt is altijd persoonlijk. Helemaal op jou toegesneden en je krijgt nooit meer dan je kunt dragen. De wijsheid van de spirit is oneindig groot en daarom wordt het vaak Moeder Ayahuasca genoemd.
Omdat er zo veel naar boven – naar je bewuste – kan komen is een zorgvuldige begeleiding bij deze reizen dan ook een voorwaarde.
Een Ayahuasca-reis is bestemd voor mensen die geïnteresseerd zijn in groei van bewustzijn. Groei om inzichten in je leven en levensdoel te krijgen en je bewust te worden waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren.
Van tevoren ontvang je een antwoordformulier zodat ik inzicht krijg in je achtergrond en motivatie voor deelname aan de ceremonie. Omdat niet alle medicijnen goed samen gaan met de Ayahuasca vraag ik je  te laten weten  je welke medicijnen je gebruikt.

Er worden bij ons ceremonies gegeven aan groepen van maximaal 10 personen. Deze worden geleid en begeleid door Quirine de Natris en Hanny ter Borch

Het is ook mogelijk individueel of in een kleine besloten groep aan de ceremonies deel te nemen.
Deze privéceremonies worden door Quirine geleid. Een datum hiervoor wordt in overleg met haar gekozen.

Wil je meer informatie kijk dan op de website van Quirine www.krystalayahuasca.nl .
Daar staan ook de data voor de ceremonies.